10 gode grunde til at give online dating en chance

Skal jeg prøve online dating? Hvor kan jeg finde gode online dating rådgivning? Hvis du har tænkt på at prøve online dating, men du ikke helt kan få nerven til at gøre det; måske skal du bare springe lige ind og prøve det.

Der er mange mennesker – travle mennesker, genert folk, folk i landdistrikterne – der har gode grunde til, at de ikke har det let at møde nye mennesker; og hvis du også ønsker at øge din bekendtskab, kan online dating være svaret. Det er en måde at udvide din sociale cirkel uden at skulle modige bar- og klubscenen.

Hvis du har spurgt dig selv ‘Skal jeg prøve online dating?’ men du har altid fundet undskyldninger indtil nu, der forhindrede dig i at prøve det; Nå, måske er dine grunde ikke så gyldige som du tror.

Det er ikke sikkert

Tænk over det rationelt. Hvorfor skulle det være mindre sikkert end en blind date eller at møde nogen tilfældigt i en bar eller at booke et møde med en escort?

Du kan bruge masser af tid på at chatte online, før du beslutter dig for at møde dem, så du har lært meget om dem, før du nogensinde mødes. Du kan også holde dine personlige oplysninger private, indtil du har det godt med at afsløre dem og acceptere at oprette en dato.

Jeg møder allerede mange mennesker

Selvom det er sandt, kan online dating kun tilføje det. Det betyder ikke, at du skal stoppe med at lede efter kærlighed blandt de mennesker, du møder i dit daglige liv; og selvom du har øje med et par mulige datoer, er der ingen garanti for, at nogen af ​​dem viser sig at være hr. ret.

Tænk på online dating som bare en anden måde at øge dine chancer for at finde The One.

Jeg er for travl til at gå sammen lige nu

Du har muligvis for travlt med at trawle barer eller gå på natklubber, men alle kan finde tid til at bruge internettet – og til at møde nogen, som de synes er værd deres tid.

Hvis dit liv virkelig er fuldt, så er online dating en meget effektiv brug af din dyrebare tid, som kan give et meget positivt resultat.

Pendeltid, din frokostpause og et par stille minutter om aftenen er alle muligheder for at gennemse online-profiler, og du kan til enhver tid udveksle meddelelser fra din smartphone.

Jeg er ikke klar til at begynde at gå sammen

Så prøv først at tilmelde dig nogle sociale grupper, og få en fornemmelse for, hvordan det er at møde folk online. Husk at du kan have så meget eller så lidt at gøre med disse mennesker, som du vil, så du kan tage tingene i et tempo, du føler dig godt tilpas med.

Der er masser af sociale websteder og fora, der er rettet mod venskab og fælles interesser snarere end dating. Du kan få nye venner, have det sjovt og være klar til at hoppe ind i online dating med tillid, når du føler dig klar.

Det er for dyrt

Mange sider giver dig mulighed for at tilmelde dig og søge gratis, selvom du normalt skal betale for at oprette din egen profil eller svare på profiler, du kan lide.

Men de fleste afgifter er ganske rimelige, selvom nogle meget specialiserede eller eksklusive websteder muligvis opkræver en præmie. Normalt vil du finde dig selv at bruge mindre, end du ville have på en aften.

Og du kan finde ud af, at det også er langt bedre brugt penge!

Jeg ville have svært ved at stole på nogen, jeg mødte online

Nå, er du så sikker på, at det heller ikke altid kunne stole på en, du mødte offline? Uanset hvordan du møder mennesker, er der altid muligheden for, at de viser sig at være dobbelt, uansvarlige eller flakke.

I begge tilfælde skal du stole på, hvad dit instinkt fortæller dig, og hvis nogen giver dig en dårlig følelse eller stemning, skal du undgå dem i fremtiden.

Jeg er for gammel til online dating

Ikke i dag! Folk i alle aldre finder sig single i disse dage, og du er aldrig for gammel til at starte igen.

Selv folk i halvfemserne har været motiverede til at surfe på internettet og finde kærlighed online, og hvis de ikke er for gamle, er du heller ikke.

Livet er for kort til at passere en af ​​de bedste muligheder der er for at finde en ny kærlighed.