Succesfuldt forhold, der kan føre til ægteskab

Du tjekker ikke bare ind og tjekker ud af et forhold, hvis du vil have, at det skal gå videre til ægteskab. for at et forhold skal få succes, bør det bakkes op med bøn. Med bøn vil dit forhold udvikle sig til ægteskab, og mere bøn gør dit ægteskab skilsmissebestandigt.

For dit forhold til metamorfose i ægteskabet, har du brug for holdningen “hun bøje for at erobre”. Det kræver konstant opmærksomhed og planlægning for at få et forhold til at blive ægteskab. Vogn er hæderlig i alle ting og sengen er ubesmittet. der er behov for bevidst at udarbejde ægteskabsplanerne med din partner regelmæssigt. et forhold, der vil føre til ægteskab, drives ikke af kærlighed alene, det kører også på venskab og tillid.

Vær en ven til din partner. For at elske den rigtige person skal du også være den rigtige person til at blive elsket. En omsorgsfuld mand laver mad til sin kvinde og hjælper også med at rense nogle af hendes pligter, og vice versa. Lad ikke nogen form for uanstændighed krybe ind i dit forhold. For at dit forhold skal få succes, skal du adresseres, som du er klædt på. lad dig ikke narre, de fleste mænd synes ikke om en “hot chick” til ægteskab. Og de fleste damer kan ikke lide, at deres mænd er egoistiske. De kan nyde alle de fornøjelser i forholdet, men når det koger ned til ægteskab, nøjes de med en anstændig og dyder karakter.

Der kommer en sæson i en mands liv, hvor alle hans ugifte kvindelige partnere vil se op til ham for ægteskab. Der kommer også et tidspunkt i en kvindes liv, hvor alle hendes mandlige venner ser på hende for ægteskab. Der er ingen ægteskabelig alder, men der er en ægteskabelig karakter. jo tidligere forberedelsen i forholdet, jo før den ægteskabelige sæson. For ikke at se et udseende eller fysiske egenskaber for at få et vellykket forhold til at blive ægteskab. udadtil kan undertiden være vildledende, men gode værdier er vigtige. Hemmelighederne for et vellykket forhold til at føre til ægteskab er:

  1. Vælg din forholdspartner med omhu: Et forhold, der kan føre til ægteskab, kræver forståelse, tålmodighed og kærlighed. Linie efter linje, ord på ordrer. engang må en partner muligvis ignorere noget vrøvl. Tanken er at gøre forholdet vellykket og ikke hvordan det blev en succes. Ved omhyggelig observation af din partners karaktermønstre i et forhold, vil du nemt vide, hvem du kan tilbringe resten og det bedste i dit liv med. Din elsker behøver ikke at sætte dit forhold på prøve, hvis du fejlagtigt bryder hans din I-telefon x.
  2. God og effektiv kommunikation er meget nødvendigt for at et forhold kan føre til ægteskab. I et vellykket forhold afgør begge partnere deres forhold mellem hinanden. Kvinder bevæger sig over det, de hører: og de giver dig nemt tilbage til dig med den samme foranstaltning, som du giver dem. 30 minutter om dagen med effektiv kommunikation med din partner kan ikke sammenlignes med 9 måneders hårdt arbejde, når hun bliver din ægtefælle og bliver gravid med din baby. Du indgår ikke et forhold for at ændre din partner. Du er i overensstemmelse med din elskedes karakter, du skal styre det, du har. Nyd det gode, styr det dårlige, og ignorér den onde side af din kæreste, så forholdet fører til dit ægteskab. I matematik er 90/100 fremragende. Lær at kommunikere uden at råbe eller skændes med din partner under varm oplæg. Bevis dit mandskab / kvindelighed ved dagligt at forbedre dine kommunikationsevner med din partner. Det er ikke alt, hvad du har brug for at diskutere. ignorere nogle ting for at forholdet skal få succes. Tal med din partner med respekt. Vær opmærksom på din partner altid. Lær at sige “Jeg er ked af det” og “tak” til din partner ved den mindste mulighed. Træn dit forhold succes med kærlighed og tålmodighed. praksis gør perfekt.