Teknologitendenser til at føje til din lille virksomhed

Engelinvesteringerne er stigende, og din opstart af små virksomheder skal udnytte alle mulighederne. Venturekapitalister er på jagt efter virksomhedsstartups til at investere i, der i øjeblikket er i forkant med teknologi og tager risici med disse fremskridtstendenser.

Du finder ud af, at investorer er ivrige efter at synke deres investeringsdollar i disse teknologier, så de kan høste fremtidens afkast. Mens udbetalingen kan være stor for en engelinvestor, vil disse teknologiske tendenser også hjælpe din virksomheds opstart med at tiltrække disse finansieringsdollar.

Du kan også prøve http://smverhvervslaan.smvdanmark.dk/ der tilbyder erhverslån til startups.

Artificial intelligens

AI er ikke nyt på scenen, men i 2018 gør det en betydelig fremgang. Ved at lade virksomheder gøre mere med mindre, vil AI vise sig at være en grundlæggende ændring i den måde, en virksomhed driver forretning i dag og i morgen.

Startups, der integrerer AI i folden, vil opleve et skift i, hvordan de er i stand til at udføre rutinemæssige opgaver, hvilket frigør dem til at fokusere på deres kunder. Angel-investorer ser dette som en win-win, da de er i stand til at investere i en avanceret teknologi såvel som en opstart, der fører an med brugen.

Din virksomhedsstart vil klare sig godt ved at have AI som en del af dit repertoire og se mere finansieringsinteresse komme din vej i 2018.

Sociale medier

Brugen af ​​sociale medier til at forbedre dit forbrugerspil er en velsignelse for investorer, der ønsker at finde virksomhedsstartups, der lykkes med deres kundeengagement.

Mens sociale medier ikke er en nybegynderteknologi, vil de, der har et stærkt slutspil, vinde stort med hensyn til omsætningssalg. Sociale medier viser sig at være den teknologiske platform, der forbinder os alle sammen og giver virksomhedsstartups den anerkendelse, de har brug for tidligt.

Venturekapitalister er begejstret for brugen af ​​virksomhedsstart, da de ser den magt, den tilbyder, og de fordele, en virksomhedsstart kan drage fordel af. Brug af sociale medier til at styrke din virksomhed i 2018 vil være nøglen til at få finansiering fra en investor, da de anerkender de styrker, det giver dine forbrugere.

Internet of Things

IoT skrider frem med et stabilt klip til nytår, og du vil se IoT næsten overalt, hvor du ser. Da forbrugerne bliver mere forbundet end nogensinde, giver IoT en mulighed for nye produkter og tjenester, der forbedrer IoTs muligheder i hjemmet, erhvervslivet og samfundet.

Engelinvestorer er kloge med hensyn til tegningen af ​​IoT, og hvordan det ændrer den måde, forbrugerne interagerer med og lever deres liv på. De ønsker at komme ind i forretningsstartups, der bruger denne teknologi til at bevæge deres forretning fremad, engagere sig med forbrugerne og forbedre deres forretningsdrift.

Stol på IoT som en måde at lokke venturekapitalister og sikre finansiering i 2018.

Big Data

Data er overalt i disse dage, og de bliver kun større i det kommende år. Virksomhedsstartups som din vil være i stand til at bruge store data til at forstå ethvert aspekt, detaljer og nuance hos dine kunder, så du kan oprette produkter og tjenester, de ønsker.

Med store data, der ændrer den måde, virksomhedsstartups interagerer med deres klienter på og giver unikke kundeoplevelser, betyder det, at der er masser af udvikling i horisonten.

Angel-investorer er ivrige efter mulighederne, som alle disse tilgængelige data kan give, og ved, at virksomheder, der udnytter informationen, kan føre deres branche i spring. Brug store data til at forbedre din virksomheds opstartsdrift, og hold dig opdateret, så venturekapitalister kommer med stor interesse og fanfare om dit firma i år.

Integrering af nogen af ​​disse teknologier i din virksomheds opstart viser en stærk følelse af forståelse og initiativ til at øge din kundebase og fortjeneste i år og det kommende år.

Engelinvestorer vil være i stand til at få deres hænder våde med disse nye teknologier, så de kan være, hvor væksten er med disse tendenser. Tænk over, hvordan disse teknologier kan hjælpe din virksomhedsstart med at få succes i 2018 og sikre den finansiering, du har brug for for at komme i gang.

Du vil blive overrasket over, hvor meget opmærksomhed du får ved at tage det første skridt med nogen af ​​disse teknologitendenser og høste fordelene ved investering i din virksomhed af en investor.